Nog vragen?


Hieronder vind je enkele van de meest gestelde vragen over Gelvoc. Heb je toch nog een andere vraag? Contacteer dan het bestuur, of stuur ons een berichtje via dit formulier.

 

Wat kost volleybal bij Gelvoc?

Volleybal is een heel betaalbare sport. Het lidgeld voor het seizoen 2017-2018 bedraagt 115 EUR voor wie geboren is in 2002 of later, en 160 EUR voor wie geboren is in 2001 of vroeger. Voor wie speelt in GERVOTT recreactief, bedraagt het lidgeld 100 EUR. Een deel van het lidgeld kun je tijdens het seizoen terugverdienen door hulp te bieden bij bepaalde clubactiviteiten. Daarnaast is er ook nog een familiekorting.

 

Waar gaan de trainingen en wedstrijden door?

Onze activiteiten gaan door in drie sporthallen in de regio Hoogstraten: Sporthal Klein Seminarie (competitie en training), Sporthal VITO (training) en Sporthal Minderhout (training). Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met andere clubs in de regio.

 

Vanaf welke leeftijd mag ik beginnen volleyballen?

Hoe vroeger je begint, hoe beter! Onze club beschikt over enthousiaste en gediplomeerde trainers die helpen bij ieders ontwikkeling, ongeacht of je pas begint of al ervaring hebt. Vanaf 6 jaar kun je bij Gelvoc terecht voor je eerste stappen in ‘de volleybal’.

 

Wat houdt een proeftraining in?

Je mag 3 keer gratis komen meetrainen bij een van onze junior/senior-ploegen. Tijdens deze proeftrainingen ben je verzekerd tegen ongevallen. Voor de jongste starters hebben we een speciale instapgroep voorzien.

Vul het formulier in, en we contacteren je.

 

Hoe lang duurt een volleybalseizoen?

De trainingen en competities starten in september en duren tot begin mei ten laatste. Afhankelijk van je niveau en ploeg wordt er soms ook buiten deze maanden nog extra getraind.

 

Heeft Gelvoc ook recreatieve ploegen?

De meeste van onze ploegen spelen in de gewestelijke en provinciale competitiereeksen van respectievelijk het gewest Turnhout en de provincie Antwerpen. Daarnaast hebben we voor de seniors ook enkele recreatief spelende ploegen (GERVOTT).