Gelvoc Heren A ontvangt VC Zoersel (uit Liga B!)


Zaterdag 7 oktober belooft een Hoogstraats volleybalavondje op hoog niveau te worden. Onze eerste herenploeg neemt het dan thuis in de 1/16de finales van de beker van Antwerpen op tegen VC Zoersel. Het eerste mannenteam van Zoersel komt uit in de Liga B, en dat is de op één na hoogste reeks in het volleybal! Vorig seizoen eindigde de ploeg van Zoersel op een mooie zesde plaats in deze nationale competitie.

Onze heren, die meedraaien in tweede provinciale, staan dan ook voor een quasi onmogelijke opdracht. Maar met 6 punten voorsprong per set, en de wetenschap dat we in onze zaal al meermaals hoger spelende ploegen tot het uiterste hebben kunnen drijven, zullen de mannen van VC Zoersel de overwinning zeker niet cadeau krijgen. Voor volleyballiefhebbers wordt het alleszins een unieke kans om een topploeg zoals Zoersel aan het werk te zien.

Noteer dus al in je agenda: zaterdag 7 oktober 2017 om 20.30u in sporthal Klein Seminarie in Hoogstraten. Gratis inkom!

 

VC Zoersel A uit Liga B

VC Zoersel A uit Liga B (Foto via vczoersel.be)